POSIBILĂ INVESTIȚIE MASIVĂ LA GIURGIU

POSIBILĂ INVESTIȚIE MASIVĂ LA GIURGIU

Municipiul Giurgiu va putea beneficia de o importantă investiție, fiind vorba de o fabrica de baterii pentru industria auto, firma Avesta Battery & Energy Engineering (ABEE) transmițând Primăriei Giurgiu, în acest sens, o scrisoare de intenție.
Despre acest subiect au fost informați ieri, în ședința Consiliului Local Giurgiu, aleșii locali, de către viceprimarul Silviu Dumitrescu. Acesta a punctat că este vorba despre un protocolul de colaborare între Consiliul Județean Giurgiu, Primăria Giurgiu și firma respectivă, potențialul investitor ajungând la Giurgiu la recomandarea europarlamentarului Dan Motreanu.
Invesția ce ar putea avea loc la Giurgiu pe o suprafață mare, de circa 100 de hectare, incluzând în final și o fabrică de reciclare, ar pune pe piață în jur de 2.000 de locuri de muncă și ar aduce numeroase avantaje, în special financiare.
În următoarea perioadă, la Giurgiu vor mai avea loc discuții cu privire la această investiție între reprezentanții firmei, conducerea Consiliului Județean și a Primăriei Giurgiu.

Ultima modificare: 26.08.2022 – 09:34 de către Administrator

Anteriorul Ședința ordinară a Consiliului Local Giurgiu 25.08.2022

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.